spagaat.jpg

WELKOM BIJ DANS DANSEN

Vol passie voor dans- en groepslessen

 

ALLES OVER ONZE DANS SCHOOL

Kom naar dans dansen en krijg les van professionals. Al onze docenten zijn vriendelijk en beschikken over de diploma's die nodig zijn om dansles te geven aan alle niveaus. Of je nu je techniek wilt verbeteren, juist flexibeler en fitter wil worden of gewoon op zoek bent naar een nieuwe sport, je vindt het bij ons. Wij zijn enthousiast, laagdrempelig, gezellig en geven met veel passie les. Bekijk onze website voor meer informatie en neem gerust contact op als je vragen hebt of kom een proefles doen. Wij geven veilig en verantwoord les, ook in deze tijden.

Wij zijn een ladies only dansschool voor volwassenen. Bij de kids lessen zijn jongens en meisjes van harte welkom!

 
Graffiti Dancers

OPEN WEEK VANAF 30 AUGUSTUS

OPEN WEEK! 30 AUGUSTUS T/M 5 SEPTEMBER.
Gratis proeflessen volgen voor alle leeftijden
Bekijk welke lessen wij aanbieden en meld je digitaal gratis aan voor een proefles via ons lesrooster

 
 

WAT DOEN WIJ NOG MEER?

Feesthoed

KIDS FEESTJES

Bent u op zoek naar een leuk kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Wij verzorgen deze voor u. Wij geven 1 uur les op muziek naar keuze van de jarige job. Tijdens het uur leren wij een choreografie op de muziek die gekozen is. Na een half uurtje houden we een korte pauze met limonade, of de eigen meegebrachte taart te eten., daarna gaan we weer verder met dansen. Na afloop wordt er een korte show gegeven voor de ouders die de kids komen ophalen. Het is ook mogelijk om de studio/lounge te gebruiken voor meerdere uren om bv de kado's te openen of om taart te eten of disco te dansen. De studio wordt dan per uur verhuurd. Voor meer info kun u contact met ons opnemen. Prijs voor 1 uur les inc. docent: € 95,-
De studio is beschikbaar tijdens de weekenden na 13.00 uur. Tijdens schoolvakanties is de studio ook beschikbaar op de doordeweekse dagen.

 

EVENEMENTEN

 

Komende evenementen

 • Zomervakantie danskamp
  ma 12 jul.
  Dans-dansen
  12 jul. 09:30 – 15 aug. 16:00
  Dans-dansen, Amsteldijk 10H, 1074 HP Amsterdam, Nederland
  Tijdens de zomer van 11 jul t/m 14 aug 2021 geven wij leuke dansworkshops voor de kids! Van 9.30-16.00 uur, geheel verzorgd. * afro dance * ballet * modern * streetdance * hiphop * knutselen * spelletjes De dag is inclusief eten en drinken.
  Delen
 • Gratis proefles en geen inschrijfgeld! Verlengd t/m 30 juni 2021
  01 jun. 09:00 – 18 jun. 13:00
  Amsterdam, Amsteldijk 10H, 1074 HP Amsterdam, Nederland
  Van 1 juni t/m 30 juni gratis proefles en geen inschrijfgeld voor alle nieuwe dansers! Boek je les nu via het online lesrooster en profiteer van deze tijdelijke korting
  Delen
 

NEEM CONTACT OP

Amsteldijk 10-h 1074HP Amsterdam

020-7796770 of whatsapp: +31207796770

Bedankt voor de inzending!