Female Breakdancer

ONZE LESSEN

Onze dans school biedt een ruim aanbod aan danslessen die voor elk niveau geschikt zijn. Onze ervaren docenten helpen iedere danser vanaf 3 jaar tot volwassen op een enthousiaste manier om zijn of haar potentieel te bereiken en zorgen ervoor dat er ook veel ruimte is voor plezier. Bekijk hieronder het aanbod en ontdek welke les het beste bij jou past.
Voor het kopen van danskleding kunt u ook bij ons terecht op de locatie Zuid.

 
Break Dance
Zumba
Modern Jazz

DEMOTEAM EN SELECTIE LESSEN

dans dansen heeft een volwassen urban dance demoteam en 3 kids selectie teams. Deze teams krijgen uitdagender en pittiger les, geven optredens en doen mee aan wedstrijden. Wil jij ook meedoen? Stuur ons dan een mailtje en wij nodigen jou uit voor een probeer les.

ZUMBA ( ADULTS ONLY)

Nog steeds hot, pittig en populair. Zumba! Zweten, dansen, lachen, conditie verbeteren, veel calorieen verbranden en dat op heerlijke Latijns Amerikaanse muziek. Merengue, bachata, salsa, reggaeton, etc. wat wil je nog meer?

MODERN JAZZ ( ADULTS EN KIDS)

Deze les is een combinatie van modern met jazz invloeden. Er worden verschillende dans technieken aan geleerd zoals bv de Cunningham. Horton en Graham stijlen op heerlijke meeslepende muziek. Wij bieden verschillende niveau's aan van beginners tot gevorderden. En voor de kids zijn er speciale lessen toegankelijk vanaf 7 jaar en ouder.
Kledingvoorschriften kids: zwarte legging en zwarte sokken

Pilates
Hiphop Class
Groepsdans

PILATES ( ADULTS ONLY)

Basic mat Pilates training. Goed voor het gehele lichaam en zeer goed voor herstellende van blessures. Alle spieren van het lichaam worden tijdens deze les getraind, maar de focus ligt op het versterken van de "core", oftewel je buik- en rompsierenAan de slag!

URBAN HIPHOP ( ADULTS EN KIDS)

Urban Hiphop is een combinatie van verschillende hiphop invloeden en streetdance. Je danst op fijne groovy muziek en leert verschillende technieken en danspassen. Voor de kids vanaf 6 jaar tot en met de volwassene zijn er lessen op ons rooster.
kledingvoorschriften kids: zwarte legging en dans sneakers

AFRO DANCE ( ADULTS EN KIDS)

Afro dance is een opzwepende dansles gebaseerd op de oude bekende Afrikaanse cultuur waarin sociale patronen en waarden binnen een stam aan de gemeenschap doorgegeven werd met verschillende ritmische klanken, stampen met de voeten op de grond en percussie.De traditionele passen worden samengevoegd met de hedendaagse danscultuur en pop beats. Je hele lichaam is in beweging. Laat je opzwepen en dans mee op deze heerlijke beats!

Latin shape
Ballet aan de Barre
Booiaka

LATIN SHAPE ( ADULTS ONLY)

Latin shape is eigenlijk zumba, maar dan met meer krachtoefeingen. Dus veel calorieen verbranden en ook nog een extra zweten door de krachtoefeningen. Maar eigenlijk is het een uurtje genieten van de muziek en na afloop ben je weer helemaal tevreden en trots op je lijf!

BARRE BOOTY ( ADULTS ONLY)

Barre Booty is een workout geïnspireerd op klassiek ballet, pilates en shapen van de billen!
De basis van de klassieke balletechniek wordt gebruikt samen met het tempo van een gemiddelde workout les en daarnaast ook nog invloeden van Pilates.
Kortom een lekker workout waarbij je het lichaam versterkt, leniger maakt en je billen mooi rond van worden.
kledingadvies: lekkere comfortabele sportkleding en sokken of blote voeten

BOOIAKA ( ADULTS ONLY)

Booiaka is een dance cardio workout en voelt als een avondje uit. Funky moves en heerlijke muziek slepen je door deze les heen. Dit uurtje vliegt voorbij. Met de easy 2 follow pasjes heb je binnen no-time een simpele maar fun choreografie geleerd en ook nog eens je conditie verbeterd.

aerobics klasse
Essentrics
Urban Streetdance

INFINITY WORKOUT ( ADULTS ONLY)

Infinity ( adults only) is een cardio workout les waar invloeden zitten van hiphop, aerobics, latin dance, tae bo en krachtoefeningen. Deze les is uniek en only bij dans dansen en een zeer populaire workout bij de dames.

ESSENTRICS ( ADULTS ONLY)

Aan je lichaam werken zonder overmatig zweten. De vloeiende en dynamische stretches van Essentrics ( Adults only)  maken het lichaam slank ( toned) , sterk en flexibel. Armen, benen, billen en buik worden strakker en de houding beter.
Essentrics Release en Restore is een meer ontspannen workout waarbij je meer werkt aan het herstellen van blessures en losser maken van gewrichten.

URBAN STREETDANCE ( KIDS ONLY)

Urban Streetdance is speciaal voor de kids. Verschillende muziek invloeden van de huidige popsterren laten jou stralen en dansen. Leer de basis passen en leuke choreografieen van onze enthousiaste docenten
Kledingvoorschriften kids: zwarte legging en dans sneakers

Jonge dansers in balletklasse
Piloxing
Dancehall

KLASSIEK BALLET  ( ADULTS EN KIDS)

Wij geven les volgens de Vaganova methode. Deze populaire klassieke ballet techniek is het beste om te leren van jong tot oud.
Van beginner tot gevorderd kun je bij ons terecht. Ook beiden wij een spitzen les aan voor de gevorderden onder ons. Onze klassiek docenten zijn allen gediplomeerd in de Vaganova methode

Kledingvoorschriften kids: roze ballet panty, spilzool canvas balletschoenen en balletpakje naar keuze.

PILOXING ( ADULTS ONLY)

Piloxing is de eerste workout waarbij de krachtopbouw van pilates, de cardio van het boksen en de sensualiteit van het dansen worden samen gebracht in 1 programma. Verbrand tussen 400-900 calorieen in een uurtje

DANCEHALL ( ADULTS ONLY)

Dancehall is een genre van populaire Jamaicaanse muziek dat is ontstaan in de late jaren 1970. De les is fun, funky en je wordt er erg soepel van. Proberen?Kom in beweging

Hip Hop Dancer

BREAKDANCE 4 KIDS

Meester Klinton leert je alle fijne kneepjes en trucjes van het Breakdancen. Headspin, six-step en nog veel meer, hij kan het allemaal. Op een veilige manier, want meester Klinton is ook nog eens gymleraar, dus veiliger kan niet!Kom je ook een proefles meedoen?