top of page
pexels-polina-tankilevitch-5385710.jpg

Onze lessen

pexels-pavel-danilyuk-6926684_edited_edited.jpg

Demoteam en Selectie lessen

Ben jij klaar voor een uitdaging en ben jij strijdlustig? Tijdens deze lessen train je in een team die zich ook voorbereid op wedstrijden. Deze lessen worden gegeven door ervaren docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Heb je vragen, neem dan contact met ons op of schrijf je in voor een proefles!

Zumba dansschool amsterdam dans dansen

Zumba

Zumba is een van vele populaire manieren om fit te worden en te blijven. 
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.
Bekijk hieronder wanneer je deze les kunt volgen.

Modern Jazz dansschool amsterdam dans dansen

Modern Jazz (Volwassenen en kinderen)

Deze dansstijl is een combinatie van moderne dans en jazzballet invloeden. Er wordt techniek aangeleerd en elke week krijgt u een nieuwe choreografie aangeleerd op heerlijke meeslepende muziek! De lessen zijn gespecialiseerd in beginners, intermediate of gevorderd niveau.

(Voor de kinderen graag goede sokken en een zwarte legging als danskleding).

Pilates dansschool amsterdam dans dansen

Pilates

Pilates is een les met voornamelijk spierversterkende oefeningen. Gericht op de buik, benen, billen en rug. Als je blessures hebt of veel voorkomende rugproblemen, is dit een zeer geschikte les. Pilates is bedoeld voor volwassenen en wordt of gecombineerd met Yoga elementen of met extra stretch oefeningen.

Hiphop dansschool amsterdam dans dansen

Urban Hiphop (Volwassenen en kinderen)

Urban Hiphop is een commerciëlere Hiphop stijl dan oldschool Hiphop. Er wordt gedanst op modernere hits en bevat meer floeiende bewegingen dan in harde hiphop. Je leert de verschillende technieken van de Hiphop stijl. Belangrijk is de fun in de les en het vertrouwen in jezelf. We bieden verschillende niveaus aan van beginners tot gevorderd, kijk goed welk niveau bij je past.

afro fusion dansschool amsterdam dans dansen

Afro Fushion (Volwassenen en kinderen)

Afro Fushion is een dansstijl afkomstig uit Afrika. Binnen Afro Fushion heb je verschillende stijlen. Bij ons wordt er voornamelijk afrohouse en dancehall gegeven. De muziek bestaat vaak uit beats met afrikaanse invloeden. Het dansen zelf is intensief en heel energiek!
Benieuwd wanneer je deze les kunt volgen? Klik dan op de knop hieronder.

Latin shape dansschool amsterdam dans dansen

Latin Shape

Latin Shape is geïnspireerd Zumba, maar dan met meer kracht-oefeningen. Dus veel calorieën verbranden, extra zweten en sterker worden. Hard werken en genieten tegelijk. Ben jij benieuwd naar deze les? Bekijk hieronder wanneer je Latin Shape kunt volgen.

dansorientatie dansschool amsterdam dans dansen

Dansorientatie

Dansorientatie is een les speciaal ontwikkeld voor de kleintjes die willen leren dansen. Ze leren spelenderwijs de verschillende dansstijlen kennen zoals Ballet, streetdance en improvisatie. Er wordt gefocused om op een leuke manier de muzikaliteit, verbeeldingskracht en techniek te ontwikkelen van het kind zelf. 

Booiaka dansschool amsterdam dans dansen

Booiaka

BOOIAKA® is een danns les waarin muziek, entertainment en dans samen komen. BOOIAKA® voelt als een avond stappen met vrienden... It’s the way you move! Bij BOOIAKA® dans je op hiphop, reggaeton en Jamaicaanse beats en leer je, terwijl je geniet van de "easy-2-follow" danspassen, een sexy of stoere hiphop.
Ben je klaar om alles eruit te dansen? Bekijk hieronder wanneer je deze les kunt volgen.

infinity dansschool amsterdam dans dansen

Infinity workout

Infinity workout is een heerlijke workout waarin dans voorop staat. Simpele danspassen op verschillende soorten muziek. Van latin tot house muziek. Je werkt in deze les goed aan je conditie, kracht en er wordt afgesloten met een lekker stretch. Iets voor jou? Bekijk hieronder het lesrooster!

Heels dance dansschool amsterdam dans dansen

Heels/Feminine 18+

In deze les leer je de techniek van dansen op hakken. Alle tips en tricks die je moet weten komen aan bod en deze komen terug in de choreografie. Naast techniek en vrouwelijkheid, is ook zelfvertrouwen erg belangrijk. We gaan aan de slag om volledig te kunnen uitstralen hoe wij ons voelen in high heels!

Essentrics dansschool amsterdam dans dansen

Essentrics

Aan je lichaam werken zonder veel te zweten! De vloeiende en dynamische stretches van Essentrics maken het lichaam slank, sterk en flexibel en je houding wordt beter. Ook helpt Essentrics bij het voorkomen en genezen van blessures en verlichten van pijn. Bekijk het rooster hieronder.

Streetdance dansschool amsterdam dans dansen

Streetdance (Kinderen)

Bij Urban Streetdance wordt er met de kinderen gewerkt aan verschillende choreografieën. Invloeden van TikTok dansjes worden meegenomen voor de kinderen. In deze les ontwikkeld het kind zijn of haar talent. De docenten hebben oog voor elke leerling afzonderlijk. Benieuwd wanneer deze lessen plaatsvinden? Klik dan hieronder door naar het lesrooster.

ballet dansschool amsterdam dans dansen

Klassiek Ballet  (Volwassenen en kinderen)

Onze klassieke ballet lessen worden gegeven volgens de Vaganova stijl. Bij Dans dansen staat plezier in dansen voorop.


De ballet lessen worden gegeven in verschillende niveau's:
* Beginners: Voor dansers die nog nooit klassiek ballet hebben gedaan of heel lang geleden.
* Gemiddeld: Voor dansers die al meer ervaring hebben en klaar zijn voor the next level.
* Gevorderd: Voor de meer ervaren dansers die al meer dan 4 jaar klassiek ballet hebben gedaan. 

Voor kinderen graag een balletpak, balletschoenen en een panty als danskleding.

Heb je nog vragen bel of mail ons gerust of bekijk het lesrooster hieronder!

Dancehall dansschool amsterdam dans dansen

Dancehall

Dancehall is een genre van Jamaicaanse populaire muziek dat is ontstaan in de late jaren 1970. Deze muziekstijl is ook bekend onder de naam raggamuffin. Het wordt vaak als een subgenre van reggae beschouwd. De les is fun, funky en maakt je soepel. Ben jij er klaar voor? Bekijk hieronder het lesrooster.

breakdance dansschool amsterdam dans dansen

Breakdance (Kinderen)

Breakdance is een acrobatische vorm van dansen. Je maakt moeilijke bewegingen op hiphop muziek. Het is uitgevonden om te dansen op de muziek van de dj's. De danssoort is eind jaren 70 ontstaan in de buitenwijken van New York City.   
Houd jou kind van koprollen en ratslagen maken? Dan past deze les perfect bij jouw kleine breakdancer. Bekijk hieronder het lesrooster.

step 'n dance dansschool amsterdam dans dansen

Step'n Dance

Step'n Dance is een basic step les, waarbij we werken aan het verbeteren van je conditie, coördinatie en kracht. Je leert tijdens de les een fun en simpele choreografie op de step. Je bepaalt zelf hoe intens je de step wilt zetten; hoger is zwaarder dan lager. De les is funky and fun! Just step and dance!
Bekijk hieronder het lesrooster. 

bottom of page